Messer i marts 2019:

I marts havde vi udstillingsbanen med på messe i Nykøbing og i KCL. Der havde vi også ungdomsbanen med. Begge steder var det både lørdag og søndag. Mange mennesker og især børn var meget interesserede i vores stand. det hjalp også at de havde mulihed for at køre på børnebanen.

Se billeder fra KCL HER

Se billeder fra Mors HER

Nyhedbrev Februar 2019:

Se nyhedbrevet ved at klikke HER.

Julefrokosten 2018:

Se flere billeder  ved at klikke på billedet.

DMJU news December 2018:

Se nyhederne  ved at klikke på billedet.

Klubnyt December 2018:

Se nyhedsbrevet ved at klikke på billedet.

Besøg af holdet: "de gæve gutter":

Den 25. okt. havde klubben besøg fra gynmastikholdet "de gæve gutter". De fik et par hyggelige timer i klubben, da de selv havde smørrebrød med og fik en god og udførlig introduktion i de historiske huse på anlæget. Se flere billeder HER.

Klubnyt oktober er klar:

Se de flotte billeder af Brogården i det blad. Klik HER

Besøg hos Frede Jacobsen, Struer:

Den 25. september var en 10-12 personer fra klubben på besøg hos Frede Jacobsen, Struer. Foruden en havebane i størrelse O havde han nogle skibsmotorer stående ude. Men det mest interessante var  det han havde inde. Fouden mange modelskibe, bygget gennem et langt liv havde han et stort modeltog vist nok i størrelse 1 : 10, men se billeder fra besøget HER

Børnekulturnat:

Den 5. oktober var der børnekulturnat. I den forbindelse holdt klubben åbent fra kl. 19 til 22. Der var stillet 2 ekstra baner frem, hvor børnene selv kunne styre tog, godt nok anlogt, men det var flittigt besøgt. Det skønnes at der var mindst 500 mennesker på besøg i klubben. Se flere billeder HER.

En travl weekend:

I slutningen af september havde vi en travl weekend med Open By Night om fredagen og deltagelse i modelmessen i Kjellerup Lørdag og Søndag. Det skønnes at godt 200 aflagde besøg i klubben om fredagen. Lørdag søndag var besøgstallet nok lidt lavere, men der var næsten hele tiden besøg ved vort bord. Der var også andre klubber repræsenteret i Kjellup..Se billeder fra open by night: HER

DMJU-NEWS Nr. 32:

Nyhedsbladet for september er på gaden. Klik på billedet.

Cykeltur og grilaften:

Cykelturen 2018 blev gennemført den 18. august. Der var ikke så mange deltagere som sidst, men en hyggelig tur med medvind og uden regn. Efter cyklerne var kørt til Rødding station gik starten mod Skive og om aftenen blev der grillet i gården. Her var ca. 18 deltagere. Se billeder HER.

Nyhedsbrev juni 2018:

Så er nyhedsbrevet for juni klar, se HER.

Scenen er din:

I forbindelse med biblioteket er MJBK repræsenteret på biblioteket med arbejdende værksteder og udstillingsbanen. Vi var tilstede man., tors. og lørdag. Besøget var præget af det gode vejr, derfor ikke så mange besøgende, men bibliotekets gæster fik en grundig redegørelse for klubbens arbejde.

Du kan se nogle billeder HER.

Besøg ved Open By Night:

Den 4. maj holdt klubben åbent hus i anledning af Open By Night i byen. Det var dejligt sommerligt vejr med mange folk i byen og en del fandt vej til klubbens lokaler. Det skønnes at ca. 50 - 70 mennesker besøgte klubben. De besøgende var meget spørgende og meget imponeret af banen og de mange detaljer. Se billeder HER.

Besøg fra Åkjærskolen:

Den 20. marts havde klubben besøg af en 3. kl. fra Åkjærskolen. Det var meget interesserede elever, som spurgte meget og forhåbentlig fik svar på alle deres spørgsmål. Se billeder HER.

DMJU-NEWS feb/marts:

Se nyhedsbrevet ved at klikke HER.

Nyhedsbrevet:

Se nyhedsbrevet ved at klikke på billedet.

Udstillingsbanen på messe:

Udstillingsbanen var med på messe både i Nykøbing og KCL og havde mange besøgende, især i Skive, hvor vi havde en god placering i en mellemgang. Som noget nyt havde vi her en gammel analog bane med i børnehøjde, som tiltrak mange små børn. Du kan se billeder HER og HER.

Se klubnyt dec 17/jan 18:

Du kan se nyhedsbrevet ved at klikke HER